Te-ai hotărât ce-i pui sub brad?

cadoul perfect pentru el

Știi care este cea mai interesantă acitivitate (dar uneori și cea mai solicitantă!) de la începutul lunii decembrie? Nu, nu e vorba de mersul la serviciu, nici de-ai duce pe cei mici la grădiniță, nici să faci piața sau să stai să coci vreo prăjitură sofisticată… Pentru că vorbim de luna cadourilor, cea mai interesantă activitate de sezon e conceperea scrisorii către Moș Crăciun care, de fapt, e lista lungă cu dorințe și cadouri de care trebuie să te ocupi.

În timp ce pregătești lista (a.k.a scrisorica pentru Moș), te străduiești să nu uiți să-i adaugi pe toți cei dragi iar în dreptul lor să treci darurile care crezi că-i reprezintă. Și-ajungi la el, soțul, iubitul, prietenul tău drag și, ca de obicei, te blochezi. Și-ncepi cu veșnicele întrebări și perpeliri: Ce să-i iau? Portofel nu merge că i-am luat de ziua lui, de onomastică i-am luat cravată, iepurașul i-a adus o agendă, de Crăciunul trecut i-am luat parfumul preferat… și uite-așa ai impresia că ai epuizat soluțiile.

4 super idei pentru un super cadou

Trage aer adânc în piept și nu intra în panică. Ți-am pregătit  patru idei pentru un super cadou original și perfect pentru el. Patru idei de unde să alegi fix ce crezi tu (că doar tu-l cunoști cel mai bine) că i se potrivește.

  1. Borsetă colorată din bumbac

Ai lângă tine un tip vesel, pus pe șotii, căruia îi plac ieșirile în natură, plimbările lungi și care preferă stilul sport – casual celui business? Atunci i-ar plăcea una dintre borsetele colorate din bumbac, made in Nepal, încăpătoare și rezistente.

http://boemurban.ro/borseta-unisex/1466.htm

http://boemurban.ro/borseta-unisex/1466.htm

  1. Cămașă din bumbac (cu glugă sau fără)

E genul de bărbat care favorizează lucrurile mistice, îi place yoga, meditează, preferă simplitatea și lejeritatea îmbinate cu bunul gust? Una dintre cămășile din bumbac pe care ți le propunem în imaginea de mai jos l-ar face fericit. Acest model de cămașă este o interpretare modernă a unui model tradițional de cămașă bărbătească (khurta) specific Indiei și Nepalului. Dacă preferă stilul un pic mai sportiv, probabil că va agrea mai mult varianta cu glugă.

Probabil că nu o va purta acum, dar nu-i va lipsi din bagajul pentru vacanța de vară.

http://boemurban.ro/camasa-bumbac-3-nasturei-maneca-lunga---bleumarin/425.htm

http://boemurban.ro/camasa-bumbac-3-nasturei-maneca-lunga–bleumarin/425.htm

  1. Jachetă super călduroasă din lână

Poate că e un adevărat macho man, dar și el suferă de frig atunci când afară sunt multe grade cu minus. Așadar, îi trebuie o jachetă călduroasă cu care să înfrunte asprimea iernii. Preferă culorile mai terne sau pe cele mai vesele? Venim cu soluții pentru toate preferințele cromatice. Caracteristica de bază a acestor jachete, indiferent de culoarea lor, este materialul de bază, potrivit acestui sezon – lâna, frumusețea deosebită și țara de origine (Nepal).

http://boemurban.ro/jacheta-lana-dublura-polar---insertie-material-tibetan/1168.htm

http://boemurban.ro/jacheta-lana-dublura-polar–insertie-material-tibetan/1168.htm

  1. Căciulă și mănuși multicolore

Acestea vin în completarea cadoului călduros de la punctul anterior. Pufoase și vesel nuanțate sunt potrivite bărbatului jovial care, de ceva timp încoace, îți colorează viața și te face zilnic să zâmbești.te ai hotarat ce i pui sub brad 4

Bonus: ca să-l faci fericit pe deplin, nu uita ca în noaptea de Ajun să porți și tu o ținută deosebită. Îți sugerăm o rochie elegantă , roșie și senzuală. Nu e nevoie să te așezi sub brad. Tu ești oricum cel mai prețios dar din viața sa!

 

http://boemurban.ro/rochie-cbm1117/1847.htm

http://boemurban.ro/rochie-cbm1117/1847.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *