Inchide

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Puteti citi cum le folosim in politica de utilizare cookies.

+(4)0314344545 si +(4)0314344555 (L - V : 10:00 - 17:00)

Cosul dvs este gol.

Catalog produse

TRANSPORT 9.50 lei INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII!


1. Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea SC Orient Maya SRL, J40/4255/2013, RO30065320, denumita in continuare noi sau noastra pe site-ul boemurban.ro.

Prin utilizarea boemurban.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele cu vârsta de cel puţin 18 ani, care nu se află sub tutelă şi care au o adresă de domiciliu sau altă adresă în România, pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe boemurban.ro  la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe boemurban.ro la momentul plasării comenzii.

 

2. Preţurile şi taxele de livrare

Preţurile afişate pe boemurban.ro  includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Taxa standard de livrare este de 9.5LEI. In cazul cumparaturilor cu o valoare egala sau mai mare de 1000 ron, livrarea va fi gratuita. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare. Pot exista diferențe între prețurile din magazinul tradițional și din cel online.

 

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul boemurban.ro sau prin telefon.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. 

4. Livrare

Boemurban.ro depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

Dorim sa livram comanda dumneavoastra in termen de maxim 48 ore de la confirmarea sa. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 10 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 10 de zile, puteţi anula comanda.

Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de contact de pe site sau telefonic.

 

5.  Returnare comenzii

 Aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14  zile calendaristice de la primirea acestora. Pentru aceasta trebuie însă să ne notificaţi în scris, fie prin email la adresa retur@boemurban.ro sau prin formularul de contact de pe site pe care il gasiti accesand urmatorul link: http://boemurban.ro/retur.htm . Noi va vom rambursa integral costul produselor returnate. In cazul returnarii partiale, nu vom rambursa costul livrarii initiale. Costul de transport in cazl returnarii este suportat de client.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea ORIENT MAYA SRL şi să returnaţi articolul . Pentru orice produse considerate defecte, Orient Maya va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

 

Orient Maya SRL garantează o rambursare integrală cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

 

7. Metode de plată

Momentan nu acceptam plata cu cardul bancar.


Numerar la livrare 
Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.
Vă rugăm să reţineţi că nu putem accepta carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată.
Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

 

8. Răspunderea noastră

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea Orient Maya cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe hm.com va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

 

9. Culori

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

 

10. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Orient Maya respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor.

 

10. Rezilierea unor termeni

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

 

13. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe boemurban.ro, revin companiei SC Orient Maya SRL,. Orice utilizare a site-ului boemurban.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului (poze, descrierea produselore, etc), în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea scrisa Orient Maya SRL

 

14. Informaţii despre companie

SC ORIENT MAYA SRL, J40/4255/2012, RO30065320

Sediul social: Bulevardul Decebal nr 5, bl s12b, parter, S3, Bucuresti

1.12.2015

 

spacer
Aboneaza-te la newsletter
Pentru informatii despre vanzari en-gros, listarea produselor dvs pe siteul nostru  sau alte oportunitati de parteneriat va rugam contactati-ne la wholesale@boemurban.ro
Website detinut de Orient Maya S.R.L., CIF: RO30065320, Reg.Com: J40/4255/2012